Tukiväylät

Kurssilla on vertaistukeen perustuva keskustelukanava.

Keskustelukanava

Kurssilla on käytössä Telegram-keskusteluhuone. Suosittelemme, että käytät tukikanavaa joko Telegramin selaimessa toimivalla versiolla tai Telegrammin työpöytäohjelmalla.

Pääset kanavalle tästä linkistä: https://t.me/tkt_wepa. Pääset Telegrammin selaimessa toimivaan versioon täältä: https://web.telegram.org.

Kanavan osallistujat ovat kanssaopiskelijoita sekä vapaaehtoisia ohjaajia. Kanavan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Autathan muita myös vastavuoroisesti.

Kaikki epäasialliset, halventavat ja jotain ihmisryhmää syrjivät kommentit kanavalla ovat kiellettyjä ja tälläisten kommenttien esittäjät poistetaan kanavalta.

Vinkkejä avun kysymiseen

Kun kysyt apua kurssiin liittyviin ongelmiin, pyri olemaan mahdollisimman tarkka ongelmaan liittyvässäsi kuvauksessasi. On parempi sanoa "Saan ohjelmassani rivillä X virheen Y" kuin "Ohjelmani ei toimi". Virheviestit löytyvät tyypillisesti ohjelmointiympäristön logeista.

Voit myös lähettää ohjelmointitehtävän TMC-pastebiniin ja liittää sen kysymyksesi yhteyteen. Tämä onnistuu valitsemalla Netbeanssista "TMC" -> "Send code to TMC Pastebin" ja valitse avautuvasta ikkunasta "Send". Tämän jälkeen saat linkin koodiisi, jonka voit jakaa keskustelukanavalla apupyynnön yhteydessä.